Gökçeada Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

WEB https://gokceadaeml.meb.k12.tr
Adres : Fatih Mahallesi Yalı Caddesi N8 17760 Gökçeada Çanakkale
VİZYON : Her gencin öğrencisi olmak istediği, okul kadrosunun huzur ve disiplin içerisinde çalıştığı, mezun ettiği öğrencilerinin bilimsel ve teknolojik yeniliklere açık, alanında iyi yetişmiş ve kendi özgelişimini destekleyen bireyler olmalarını hedeflemekteyiz.
MİSYON : Öğrencilerimize bilimsel düşünen, özsaygısı ve özgüveni yüksek, aydın, bilgiyi yorumlayabilen, değişen dünyaya ayak uydurabilen fakat bunu asimile olmadan başarabilen, ileri görüşlü, duyarlı öğrenmeyi içselleştirmiş ve hayat boyu öğrenmeyi alışkanlık haline getirmiş, topluma duyarlı ve çözüm üreten bireyler olarak yetiştirmek
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :TAM GÜN TAM YIL
Yabancı Dil :
Isınma : Merkezi sistem (kalorifer)
Servis :
Ulaşım : Deniz ve karayolu ve havayolu ile sağlanmakta
Yerleşim Yeri : Gök­çea­da, yüz­yıl­lar ön­ce­sin­den ge­len ve 1970 yılına kadar kullanılan is­miy­le İm­roz, Ku­zey Ege’de­ki iki Türk ada­sın­dan bi­ri. Tür­ki­ye’nin en bü­yük ada­sı olarak Boz­caa­da’nın yak­la­şık se­kiz ka­tı bü­yük­lü­ğün­de. Tür­ki­ye’nin en ba­tı ucu olduğu için ‘gü­ne­şin en son bat­tı­ğı yer’ ol­ma ün­va­nı­na sahip.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine deniz ve karayolu toplam 2 saat 15 dk, ilçe merkezine 500 mt.
Kontenjan Bilgileri : 34
Sportif Etkinlikler :