ÇANAKKALE / GÖKÇEADA - Gökçeada Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

May

Ortaöğretim Genel Müdürlüğünün 15.02.2018 tarih 84037561-821.05-E.3299868 sayılı yazısı gereği ‘’Kudüs’ü Anlamak ve Anlatmak’’ konulu faaliyetler aşağıda belirtildiği şekilde yapılmıştır.

-         Kudüs’ün Tarihteki Yeri ve Önemini başta Tarih öğretmenimiz olmak üzere tüm öğrencilerimize anlatmıştır.

-         İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün düzenlemiş olduğu ‘’Kudüs’e Mektup ‘’ konulu mektup yazma yarışmasına okulumuz öğrencilerinin katılımı teşvik edilmiş, Sezer TAŞKIN adlı öğrencimiz 3.lük derecesi almıştır.

-          Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Yaşar Sami YILMAZ tarafından İlçe Halk Kütüphanesi Konferans salonunda öğrencilerimize ‘’ Kudüs’ü Anlamak ve Anlatmak Temalı’’ sunum Yapılmıştır.

-          İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün Çanakkale 18 Mart üniversitesi Gökçeada meslek yüksek okulu  konferans salonunda düzenlemiş olduğu ‘’Kudüs’e Mektup’’ yarışmasının ödül törenine tüm öğrencilerimizin katılımı sağlanmıştır.

-          İlçe milli Eğitim Müdürlüğümüz Tarafından düzenlenmiş olan Sayın Aytekin Çolak bey’in Kudüs’ü Anlamak ve Anlatmak konulu konferansına öğrencilerimizin katılımı titizlikle sağlanmıştır.

Nis

MESLEK LİSESİ MAHALLEDE PROJESİ KAPSAMINDA EMEKLİ ÖĞRETMEN EROL SAYGININ EVİNE KONUK OLUP, KİŞİSEL BİLGİSAYARININ BAKIM ONARIMI YAPILMIŞTIR.

Nis

Pi sayısının meşhur yaklaşık değeri 3,14 olduğu için her yıl 3’üncü ayın 14’üncü günü 1988 yılından beri “DÜNYA Pİ GÜNÜ” olarak kutlanıyor

Nis

Otizim eksiklik değil farklılıktır.Farklılıkları Birlikte Farkedelim.

Mrt

Okulumuz tarafından 12 Mart İstiklal Marşı´nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY´u Anma Günü programı Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Sinema Salonunda düzenlenmiştir.

Şbt

2018 Şubat Dönemi Kalfalık/Ustalık sonuçları belli olmuştur.

Şbt

Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Yayımlandı.

Şbt

05.02.2018 tarihinde,Mazeret izinli Beden Eğitimi Turan AKAR ve Raporlu İngilizce Öğretmenimiz Büsra AKYÜZ dışında, Tüm öğretmenlerimizin katılımı ile öğretmenler kurulumuzu gerçekleştirdik.

Ock

EDEBİYAT ZÜMRESİ ÖZDEĞERLENDİRME RAPORLARI DOĞRULTUSUNDA OKUL "KORİDOR KÜTÜPHANEMİZ" 2017/2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ 2. DÖNEMİNE HAZIRDIR.

Ock

2017/2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ 1. DÖNEMİNDE YAPILAN ÇALIŞMALARI TOPLADIĞIMIZ MENGENE İSİMLİ DERGİMİZ YAYINLAMIŞTIR. EMEĞİ GEÇEN HERKESE MÜDÜRLÜK OLARAK TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ock

Halk arasında ince hastalık olarak bilinen VEREM birden fazla organda görülebilen bir enfeksiyon olmasına karşın, daha çok akciğerlere ait mediastinal lenf bezlerinde gözlenir. 50 yıldır tedavisinin mümkün olmasına ve üstelik korunabilir bir hastalık olmasına karşın, hâlâ dünyada en yaygın ve ölümcül bulaşıcı hastalıklardan biri olmaya devam etmekte ve yılda üç milyonu aşkın kişi verem nedeniyle kaybedilmektedir. İşte bu yüzden Verem hastalığına dikkat çekmek için ve insanları bilinçlendirmek amacıyla Sağlık Bakanlığı  her yıl Ocak ayının ilk haftasını Veremle Savaş Eğitimi Haftası ilan edilmiştir. Gökçeada devlet hastanesi doktorlarından Muhammad Afşin SABAH ve Sağlık Memuru Mehmet Fatih KAYRAL okulumuzda verem hastalığı hakkında bilgilendirme semineri vermiştir.

Ock

OKULUMUZ ELEKTRİK ELEKTRONİK TEKNOLOJİSİ ALAN ŞEFİ GÖKHAN UÇKAN REHBERLİĞİDE EBERJİ TASARRUFU PANOSU HAZIRLANMIŞTIR.

Ara

OKULUMUZ YİYECEK İÇECEK ÖĞRETMENİ DERYA KÖSE, SOSYAL ETKİNLİKLER KOMİSYON ÜYE ÖĞRETMENLERİ ESRA ALTIPARMAK VE BÜŞRA AKYÜZ TARAFINDAN ORGANİZE EDİLEN YERLİ MALI HATFASI ETKİNLİĞİ DÜZENLENMİŞTİR.